Led 04 2017

Tříkrálová sbírka

Publikoval 10.50 v Akce,Sbírky

Již tradičně vyrazí v prvním lednovém týdnu do Kbel tříkráloví koledníci, aby popřáli pokoj a dobro v novém roce a poprosili o pomoc pro potřebné.

Na co se vybírá
Letos se bude vybírat na tyto záměry:
1. Záměr farnosti: kompenzační pomůcky pro Charitu Neratovice, které budou využity v charitním středisku Kbely. Charita Neratovice zajišťuje na uzemí Kbel sociální a zdravotní služby. Mezi kompenzační pomůcky patří vozíky, chodítka, polohovací postele, speciální matrace proti proleženinám, pomůcky pro osobní hygienu atd.
2. Záměry Arcidiecézní charity Praha: nový výtah pro Centrum pro tělesně postižené Fatima, pomoc rodinám s dětmi v tísni, založení charitního komunitního centra v Kolíně, podpora České nemocnice v Ugandě.

Kdy se bude koledovat
Ve čtvrtek 5. ledna budou ve Kbelích koledovat děti z Neratovic (navštíví radnici, zdravotní středisko a dům s pečovatelskou službou), v pátek 6. ledna odpoledne a v neděli 8. ledna budou koledovat skupinky našich dětí.

Zájemci o koledování jsou stále vítáni
Další zájemci o koledování se ještě mohou hlásit na , 734 593 378 nebo u katechetky Anežky Koutníkové. Skupinka by měla mít minimálně tři členy, alespoň jeden musí být starší 15 let. Vedoucí skupiny dostane pokladničky, průkaz a upomínkové předměty pro dárce. K dispozici jsou také papírové koruny pro krále (je možné použít i vlastní korunku, popř. celý kostým, fantazii se meze nekladou).

Jak přispět
Dárci mohou přispět do pokladniček skupinkám koledníků v ulicích nebo po páteční a nedělní mši. Je možné se domluvit i na návštěvě doma (spojené s požehnáním domu a označením dveří tříkrálovým symbolem K+M+B 2017).
Přispět lze i prostřednictvím DMS nebo přímo na účet Tříkrálové sbírky (http://www.trikralovasbirka.cz/o-sbirce/jak-prispet/). Tyto příspěvky však není možné určit na záměr farnosti.
Prosíme též o modlitbu za koledníky a za zdárný průběh celé sbírky.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Tříkrálová sbírka

Komentáře jsou momentálně nedostupné.