Srp 27 2017

21. neděle v mezidobí – 27. srpna 2017

Publikoval 20.49 v Ohlášky

Liturgický kalendář
Pondělí 28.8. – Památka sv. Augustina, biskupa a učitele církve
Úterý 29.8. – Památka Umučení svatého Jana Křtitele
Neděle 3.9. – 22. neděle v mezidobí

Pořad bohoslužeb. Příští neděli v 9.15.

Hlavní hájecká pouť. Též se již blíží hlavní hájecká pouť k Narození Panny Marie, v sobotu 9. září. Mši svatou bude sloužit otec arcibiskup a doprovázet bude náš kbelský sbor.

Pouť do Čihoště. V sobotu 16. 9. budeme mít společnou pouť se spořilovskou farností do Čihoště, k hrobu mučedníka komunismu P. Josefa Toufara. Prosím, kdo budete mít zájem, můžete se začít hlásit, abychom se podle toho mohli dále zařídit. Plánovaný odjezd ze Kbel bude v 7.00 hod.

Živý růženec. Do živého růžence je z naší farnosti zapojena již téměř polovina potřebných, k vytvoření celého velkého růžence. Můžete se připojit další.

Nový školní rok. Před začátkem školního roku budeme příští neděli 3. 9. žehnat školákům a všem pedagogickým pracovníkům a zaměstnancům ve školství.

Výuka náboženství. Se začátkem nového školního roku je možnost přihlásit děti do náboženství. Rodiče dětí prosím, abyste vše domluvili s naší katechetkou Anežkou Koutníkovou.

Změny ve farnosti. Příští neděli naši noví duchovní otcové Filip a Lukáš ještě předávají své farnosti na místech, kde doposud působí a dotahují některé úkoly, ale počítáme s tím, že další neděli, to je 10. září, bychom mohli přivítat otce Lukáše a pak i o. Filipa, který bude administrátorem farnosti i u Panny Marie Sněžné.

O. Vianney

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem 21. neděle v mezidobí – 27. srpna 2017

Komentáře jsou momentálně nedostupné.