Kvě 05 2019

Ohlášky z neděle 5. května 2019 – třetí neděle velikonoční

Publikoval 11.14 v Ohlášky

Liturgický kalendář:

V pondělí 6. 5. je nezávazná památka sv. Jana Sarkandra, kněze a mučedníka.

Ve středu 8. 5. je nezávazná památka Panny Marie, prostřednice všech milostí.

 

Mše svaté v týdnu:

Ve čtvrtek od 18 h (za Martina Kopeckého a jeho živou i zemřelou rodinu). Přede mší (stejně jako po celý květen) bude Loretánská litanie a jeden desátek růžence. Po mší výstav NSO.

V neděli (4. neděle velikonoční) od 9:15 (za zemřelého Karla Cacáka). Přede mší bude Loretánská litanie a jeden desátek růžence.

 

Noc kostelů:

Noc kostelů se uskuteční v pátek 24. května. Prosíme o pomoc s distribucí brožur (jsou k dispozici vzadu v kostele). Dobrovolníci, kteří by chtěli pomáhat s vítáním hostů nebo občerstvením (včetně ochutnávky mešních vín), ať se hlásí v sakristii nebo na .

 

Slavnostní modlitba růžence:

S radostí Vás  srdečně zveme na slavnostní modlitbu růžence do kostela Panny Marie Sněžné na Jungmannově náměstí, k 102. výročí zjevení Panny Marie ve Fatimě. Slavnostní modlitba se uskuteční v pondělí 13. května 2019 po mši svaté, která začíná v 18:00 hod. Chceme i s Vámi společnou modlitbou růžence vzdát chválu Bohu za Matku Boží a poděkovat za všechny milosti a dary, kterých se nám v tak hojné míře dostává. Věříme, že v rozšířeném propojení modlitby růžence je síla Boží lásky, která obnovuje a dává růst všemu dobrému nejenom v nás, ale i v našich bližních, za které v této modlitbě chceme i s Vámi společně prosit.

 

 

 

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 5. května 2019 – třetí neděle velikonoční

Komentáře jsou momentálně nedostupné.