Pro 27 2020

Ohlášky z neděle 27. prosince – svátek svaté Rodiny

Publikoval 12.51 v Ohlášky

V pondělí 28. prosince je svátek sv. Mláďátek betlémských.

Ve čtvrtek v našem kostele mše nebude.

V pátek 1. ledna je slavnost Matky Boží Panny Marie (zasvěcený svátek). Mše svatá bude od 10 h. Bezpečná kapacita kostela na tuto mši je naplněna. Mši je možné sledovat na  www.facebook.com/kbelskafarnost. Po mši od 11 do 12 h možnost individuální návštěvy kostela, svatého přijímání, svaté zpovědi.

V sobotu 2. ledna je památka sv. Basila Velkého a Řehoře Naziánského, biskupů a učitelů církve.

Neděle 3. ledna je druhá neděle po narození Páně. Mše bude od 9:15. Bezpečná kapacita kostela na tuto mši je naplněna. Mši je možné sledovat na  www.facebook.com/kbelskafarnost. Po mši od 10 do 11 h možnost individuální návštěvy kostela, svatého přijímání, svaté zpovědi.

Prosíme, aby na mši nechodili lidé, kteří nejsou předem nahlášeni. Hlásit se můžete emailem na  nebo telefonicky (stačí SMS) na 734593378.

Mše se mohou zúčastnit jen lidé, kteří nejsou nemocní, nemají závažné příznaky respiračního onemocnění (teplota, kašel, dušnost) a nejsou v karanténě. Prosíme o dodržování rozestupů. Povinné jsou roušky a dezinfenkce rukou. Prosíme osoby z rizikových skupin, aby zvážily účast jen prostřednictvím internetu (www.facebook.com/kbelskafarnost). Hodinu po mši je možné individuálně přijít ke svatému přijímání.

Vzadu v kostele jsou ještě stolní kalendáře.

 

Tříkrálová sbírka:

Na mimořádném jednání Rady Charity ČR bylo dohodnuto, že pokud bude Protiepidemický systém ČR (PES) na stupni pohotovosti číslo 5, lze Tříkrálovou sbírku dělat pouze online formou. Musíme ochránit koledníky i dárce. Stupeň číslo 5 bude platit od neděle 27. prosince nejméně do 10. 1. 2021.

U nás bude možné přispět do kasiček v kostele. Je také možné přispět online prostřednictvím formuláře na https://www.trikralovasbirka.cz/ (zadejte prosím PSČ 197 00 – příspěvek tak bude přiřazen naší farnosti).

 

 

 

 

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 27. prosince – svátek svaté Rodiny

Komentáře jsou momentálně nedostupné.