Úno 20 2021

Ohlášky z neděle 21. února – první neděle postní

Publikoval 21.24 v Ohlášky

Neděle 21. února je první neděle postní. Mše je od 9:15. Bezpečná kapacita kostela na tuto mši je naplněna.  Mši je možné sledovat na  www.facebook.com/kbelskafarnost. Po mši od 10 do 11 h je možnost individuální návštěvy kostela, svatého přijímání, svaté zpovědi. Po mši se také bude udělovat popelec.

V pondělí 22. února je svátek Stolce sv. Petra, apoštola.

Ve čtvrtek 25. února je mše svatá od 18 hodinVolných je 23 míst. Přede mší je křížová cesta, možnost svátosti smíření. Po mši svaté krátká adorace.

Neděle 28. února je 2. neděle postní. Mše bude od 9:15. Volné je jedno místo. Mši je možné sledovat na  www.facebook.com/kbelskafarnost. Přede mší bude křížová cesta (nechce se přihlásit někdo, kdo by ji vedl?), po mši od 10 do 11 h je možnost individuální návštěvy kostela, svatého přijímání, svaté zpovědi.

Epidemická situace ale stále není dobrá, naopak se rychle zhoršuje. Prosíme, aby na mše nechodili lidé, kteří nejsou předem nahlášeni. Hlásit se můžete emailem na  nebo telefonicky (stačí SMS) na 734 593 378.

Mše se mohou zúčastnit jen lidé, kteří nejsou nemocní, nemají závažné příznaky respiračního onemocnění (teplota, kašel, dušnost) a nejsou v karanténě. Prosíme o dodržování rozestupů. Povinné jsou roušky a dezinfekce rukou. Prosíme osoby z rizikových skupin, aby zvážily účast jen prostřednictvím internetu (www.facebook.com/kbelskafarnost).

 

Křížové cesty: Kdo by měl zájem o modlitbu křížové cesty z domova každý postní pátek v 15 h, nahlaste se na . Pošlu vám nejpozději den předem emailem odkaz na MS Teams, kde je možné modlitbu sledovat (stačí kliknout na odkaz, do počítače není třeba nic instalovat, pokud nechcete), a současně vám zašlu text křížové cesty. Modlitbu můžete jen sledovat, nebo si vybrat zastavení, které ostatním přečtete. (Budu vybírat takové křížové cesty, které nebudou trvat déle než 30 minut.).

Kdo můžete, zúčastněte se také společných křížových cest v kostele každý čtvrtek nebo v neděli půl hodiny přede mší. Křížové cesty budou z hygienických důvodů čtené od ambonu, účastníci budou sedět v lavicích při dodržení bezpečných rozestupů. Zájemci o vedení těchto křížových cest jsou vítáni.

 

Kočičky: Na Květnou neděli budou třeba kočičky – větvičky vrby jívy s částečně rozkvetlými pupeny. Nyní je vhodný čas je připravit. Máte-li možnost, ohleduplně jich přiměřené množství nařežte nebo nastříhejte. Zaschnuté neopadají.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 21. února – první neděle postní

Komentáře jsou momentálně nedostupné.