Dub 03 2016

2. neděle velikonoční – Božího milosrdenství 3. dubna 2016

Publikoval 13.13 v Ohlášky

Liturgický kalendář:
4. dubna – pondělí Slavnost Zvěstování Páně
7. dubna – čtvrtek Památka sv. Jana Křtitele de la Salle, kněze
10. dubna – neděle 3. neděle velikonoční

Pořad bohoslužeb
Čtvrtek v 18:00 s následnou adorací
Neděle v 9:15

Mše svatá pro rodiče s dětmi.   Příští neděli bude mše svatá se zaměřením na děti. Opět prosím, aby si rodiče s malými dětmi sedli do prvních dvou lavic.

Sbírka z minulé neděle. Při sbírce minulou neděle na naši františkánskou provincii jste přispěli částkou více než 6 000 Kč,- PBZ

Poutě Roku milosrdenství. Dnes odpoledne bude již tradiční pouť na Černém mostě, na „Kopečku Božího milosrdenství“. V 15:00 se budeme modlit Korunku k Božímu milosrdenství, opět bude příležitost ke svaté zpovědi, náš nový generální vikář Zdeněk Wasserbauer bude mít přednášku o Božím milosrdenství a mši svatou v 17:00 hod. bude sloužit pan kardinál Dominik Duka. Bude tam též zřízena mimořádná Brána milosrdenství a program končí ve 20:00
Dopravní spojení: Metro B stanice Černý Most, poté autobus 223, 273 nebo 296 na zastávku Kapitána Stránského
Vlak stanice Praha – Kyje, poté autobus 296 z Nádraží Kyje na zastávku Kapitána Stránského.

Ministrantská brigáda v Hájku. Příští víkend, od pátku večera do neděle (8. – 10. 4.) se uskuteční ministrantská brigáda v Hájku. Je určena jen pro chlapce. Můžete se hlásit přímo u mě.

Kurz lektorů. V sobotu 16. dubna od 9.00 do 13.00 nabízí Pastorační středisko možnost absolvovat školení lektorů. Součástí programu kurzu je výuka správného přednesu textů a objasnění liturgických předpisů pro přednášení Božího slova při liturgii a ve společenství. K účasti na školení jsou zváni všichni, kdo se svou lektorskou službou podílí na slavení mše svaté, i všichni, kdo ve společenstvích, ale i soukromě pracují s Božím slovem. Předchozí přihlašování není nutné.

Rekonstrukce oken. Již jsme objednali odbornou firmu na úpravu dvou prostředních oken, aby se zde mohlo více větrat, zvláště v letním období. Celková částka na plánovanou rekonstrukci činí 43 000 Kč,- A tak prosím na příští neděli mimořádnou sbírku na finanční krytí těchto stavebních úprav.

Letní tábor s Eliášem. Stále je možnost se přihlásit na letní farní tábor s bratrem Eliášem. Můžete se přihlásit, letáček i s kontaktním telefonním číslem je u vchodu do kostela.

Hlídání malé Anežky. Mladá rodina s dvěma dětmi (22 měsíců a 2 měsíce) bydlící v Čakovicích a s oběma babičkami na Moravě, hledá laskavou duši pro občasné hlídání starší dcerky Anežky. V případě zájmu zprostředkuji kontakt.

O. Vianney

 

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem 2. neděle velikonoční – Božího milosrdenství 3. dubna 2016

Komentáře jsou momentálně nedostupné.