Úno 05 2018

Ohlášky z 4. února 2018 (5. neděle v mezidobí)

Publikoval 10.27 v Ohlášky

Liturgický kalendář:
V pondělí 5. února je památka sv. Agáty, panny a mučednice.
V úterý 6. února je památka sv. Pavla Mikiho a druhů, mučedníků.
Ve čtvrtek je nezávazná památka sv. Josefiny Bakhity, panny.
V sobotu 10. února je památka sv. Scholastiky, panny.
Neděle bude 6. v mezidobí.

Mše svaté:
Ve čtvrtek 8. února od 18 h s následnou adorací, v neděli 11. února od 9:15.

Na popeleční středu 14. února bude mše sv. s udílením popelce v 18 h.

Sbírka:
Sbírka v neděli 25. února bude na „Svatopetrský haléř“. Informace o sbírce (v angličtině nebo italštině) najdete zde nebo na twitterové účtu @Obolus_en.

Růženec:
V neděli od 8:40 je společná modlitba růžence. Ve vedení modlitby se mohou střídat jednotlivé rodiny – ještě je možnost přihlásit se na příští neděli! V době postu bude místo růžence od 8:30 křížová cesta.
Je také možné zapojit se do modlitby živého růžence.

Úklid:
Úklid kostela bude v pátek 9. února od 17 h (přibližně do 18:30). Prosíme dobrovolníky o pomoc. Kdyby někdo chtěl přijít dříve, popř. jiný den, ozvěte se prosím Petru Bartošíkovi ().

Kalendář:
Na webové stránky farnosti přibyl kalendář. Je v něm přehled o tom, kdo povede společnou modlitbu růžence, popř. křížovou cestu, a o intencích jednotlivých mší.
Vedoucí modlitby se mohou jako dříve zapisovat v sakristii, také intence je možné hlásit osobně, a to knězi nebo kostelníkům v sakristii. Nově je tu ale možnost podívat se z domova, která mše je ještě bez intence, popř. si připomenout, na kterou mši jste si intenci nahlásili. Kdyby někdo chtěl, aby jeho intence nebyla na webu zveřejněna, je možné místo ní napsat jen „na úmysl dárce“.
Zájemci o vedení modlitby růžence a křížové cesty se tedy mohou hlásit také na , popř. telefonem na 734 593 378. Stejným způsobem je možné zapisovat také intence; jen stipendium za mši prosím vždy plaťte přímo knězi, který mši slouží.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z 4. února 2018 (5. neděle v mezidobí)

Komentáře jsou momentálně nedostupné.