Bře 10 2019

Ohlášky z neděle 10. března – první neděle postní

Publikoval 12.24 v Ohlášky

Dnes se při mši představily děti, které se připravují na první svaté přijímání, osm děvčat a dva chlapci. Modleme se za ně.

 

Liturgický kalendář:

Ve středu 13. března je výroční den zvolení papeže Františka

 

Mše svaté v týdnu:

Ve čtvrtek 14. března (čtvrtek po první neděli postní) bude mše od 18 h (za Františka), přede mší, od 17:30, je modlitba křížové cesty, po mši výstav NSO.

V neděli 17. března (druhá neděle postní) je mše svatá od 9:15 (za členy živého růžence). Přede mší, od 8:30, je modlitba křížové cesty.

 

Křížové cesty:

V době postu budou mše vždy ve čtvrtek od 17:30 a v neděli od 8:30. Ve vedení křížových cest se můžeme střídat – zájemci ať se hlásí v sakristii.

Rodinám s dětmi, které by v neděli nevydržely 30 minut křížové cesty a potom ještě hodinovou mši, doporučuji čtvrteční modlitbu, která je kratší. Na čtvrtek budeme vybírat křížové cesty s méně slovy a delším časem k rozjímání.

 

Školení lektorů:

Pastorační středisko nabízí v sobotu 6. dubna školení pro lektory, kteří čtou z Písma při mši svaté.

 

Pouť do Hájku:

Ve středu 1. května od 11 h bude v Hájku u Prahy první letošní hájecká poutní mše. Kdo by chtěl jet s kbelskou farností autobusem, ať se přihlásí do konce března v sakristii nebo na  Autobusem se pojede, přihlásí-li se dostatečný počet lidí. Předběžná cena (jízdné plus občerstvení na místě) je 100 Kč.

 

Příprava dětí na první svaté přijímání:

Příprava probíhá v pátek v 16:20. Termín prvního svatého přijímání: 26. 5. 2019.

 

Noc kostelů:

Noc kostelů bude v pátek 24. května.

 

 

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 10. března – první neděle postní

Komentáře jsou momentálně nedostupné.