Bře 29 2020

Liturgický kalendář

Publikoval 17.51 v Akce

Dnes je pátá neděle v mezidobí. Příší neděle bude neděle Květná.

Abychom nedávali šanci šíření nákazy, je kostel po dobu nouzového stavu uzavřen. 

V pátek bude křížová cesta určená pro děti. Bude pouze on-line, podrobnosti budou zveřejněny.

Kdybyste měli zájem o obrázky k omalování, které děti dostávají každou neděli, dejte mi vědět na , pošlu vám je emailem.

 

Mše od Panny Marie Sněžné, které slouží i naši kněží, Lukáš a Filip, je možné sledovat na Facebookové stránce tamější farnosti (jde to i bez účtu na Facebooku). Seznam online bohoslužeb je na https://www.mseonline.cz/.Bohoslužbu je možné slavit i doma. Pastorační středisko Arcibiskupství pražského k tomu vydalo tento manuál: http://www.apha.cz/2020/pastoracni-stredisko/jak-slavit-bohosluzbu-doma.

K domácí modlitbě lze využít také text litanií v čase nakažlivých nemocí. Vhodný text vydalo Biskupství plzeňské: https://www.bip.cz/cs/novinky/2020-03-litanie-v-case-nakazlivych-nemoci.

 

Nabízíme také zprostředkování pomoci seniorům, nemocným a osamělým ve Kbelích a v okolí. Nemáte-li nikoho, kdo by vám mohl pomoci např. s nákupem, nebo víte o někom, kdo by pomoc potřeboval a sami mu pomoci nemůžete, kontaktujte Jakuba Koutníka (605 23 22 21) nebo Petra Bartošíka (734 593 378).

 

 

 

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Liturgický kalendář

Komentáře jsou momentálně nedostupné.