Led 16 2021

Ohlášky ze 17. ledna 2020 – 2. neděle v mezidobí

Publikoval 23.03 v Ohlášky

Dnes je mše je od 9:15. Bezpečná kapacita kostela na tuto mši je naplněna. Mši je možné sledovat na  www.facebook.com/kbelskafarnost. Po mši od 10 do 11 h možnost individuální návštěvy kostela, svatého přijímání, svaté zpovědi.

 

Od 18. do 25. ledna je týden modliteb za jednotu křesťanů.

 

V pondělí 18. ledna je památka Panny Marie, Matky jednoty křesťanů.

Ve středu 20. ledna je nezávazná památka sv. Šebestiána, mučedníka, a sv. Fabiána, papeže a mučedníka.

 

Ve čtvrtek 21. ledna je památka sv. Anežky, panny a mučednice.

Mše bude od 18 h. Volných je 13 míst. Přede mší je modlitba růžence, po mši krátká adorace.

 

V neděli 24. ledna je třetí neděle v mezidobí. Mše je od 9:15. Volná jsou 3 místa.  Mši je možné sledovat na  www.facebook.com/kbelskafarnost. Po mši od 10 do 11 h je možnost individuální návštěvy kostela, svatého přijímání, svaté zpovědi.

 

Prosíme, aby na mše nechodili lidé, kteří nejsou předem nahlášeni. Hlásit se můžete emailem na  nebo telefonicky (stačí SMS) na 734593378.

Mše se mohou zúčastnit jen lidé, kteří nejsou nemocní, nemají závažné příznaky respiračního onemocnění (teplota, kašel, dušnost) a nejsou v karanténě. Prosíme o dodržování rozestupů. Povinné jsou roušky a dezinfenkce rukou. Prosíme osoby z rizikových skupin, aby zvážily účast jen prostřednictvím internetu (www.facebook.com/kbelskafarnost). Hodinu po mši je možné individuálně přijít ke svatému přijímání.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky ze 17. ledna 2020 – 2. neděle v mezidobí

Komentáře jsou momentálně nedostupné.