Led 30 2021

Ohlášky z 31. ledna – čtvrtá neděle v mezidobí

Publikoval 14.32 v Ohlášky

Dne 31. ledna je mše od 9:15.  Mši je možné sledovat na  www.facebook.com/kbelskafarnost. Po mši od 10 do 11 h možnost individuální návštěvy kostela, svatého přijímání, svaté zpovědi.

 

V úterý 2. února je svátek Uvedení Páně do chrámu.

Ve středu 3. února je svátek sv. Blažeje, biskupa a mučedníka.

 

Ve čtvrtek 4. února bude mše od 18 h. Volných je 20 míst. Přede mší je modlitba růžence, po mši krátká adorace.

 

V pátek 5. února je památka sv. Agáty, panny a mučednice. Také je první pátek v měsíci.

V sobotu 6. února je památka Sv. Petra Křtitele, Pavla Mikiho a druhů, mučedníků.

Neděle 7. února je pátá neděle v mezidobí. Budeme slavit svátek Uvedení Páně do chrámu. Mše je od 9:15. Bezpečná kapacita kostela na tuto mši je naplněna.  Mši je možné sledovat na  www.facebook.com/kbelskafarnost. Po mši od 10 do 11 h je možnost individuální návštěvy kostela, svatého přijímání, svaté zpovědi.

 

Prosíme, aby v případě naplnění bezpečné kapacity na mše nechodili lidé, kteří nejsou předem nahlášeni. Hlásit se můžete emailem na  nebo telefonicky (stačí SMS) na 734593378.

Mše se mohou zúčastnit jen lidé, kteří nejsou nemocní, nemají závažné příznaky respiračního onemocnění (teplota, kašel, dušnost) a nejsou v karanténě. Prosíme o dodržování rozestupů. Povinné jsou roušky a dezinfekce rukou. Prosíme osoby z rizikových skupin, aby zvážily účast jen prostřednictvím internetu (www.facebook.com/kbelskafarnost). Hodinu po mši je možné individuálně přijít ke svatému přijímání.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z 31. ledna – čtvrtá neděle v mezidobí

Komentáře jsou momentálně nedostupné.