Pro 31 2023

Ohlášky z neděle 31. prosince – svátek svaté rodiny: Josefa, Marie a Ježíše

Publikoval 13.03 v Ohlášky

Pondělí 1. ledna je slavnost Matky Boží Panny Marie. Mše svatá bude od 10 h.

Úterý 2. ledna je památka sv. Basila Velkého a Řehoře Naziánského, biskupů a učitelů církve.

Ve středu 3. ledna je památka Nejsvětějšího jména Ježíš.

Ve čtvrtek 4. ledna bude mše svatá od 18 h (čtvrtek v oktávu po Narození Páně). Přede mší je modlitba růžence a svátost smíření. Po mši krátký eucharistický výstav.

V sobotu 6. ledna je slavnost Zjevení Páně (doporučený svátek).

Na neděli 7. ledna je svátek Křtu Páně. Mše svatá bude od 9:15 h, přede mší je modlitba růžence, možnost svátosti smíření. Budou se žehnat voda, křída a kadidlo.

Ve čtvrtek 11. ledna bude mše svatá od 18 h (čtvrtek 1. týdne v liturgickém mezidobí). Přede mší je modlitba růžence a svátost smíření. Po mši krátký eucharistický výstav.

Neděle 14. ledna je 2. neděle v mezidobí. Mše svatá bude od 9:15 h, přede mší je modlitba růžence, možnost svátosti smíření. Po mší farní kavárna.

Úklid kostela bude ve čtvrtek 4. ledna od 16 h. Dobrovolníci jsou vítáni.

Naše farnost se opět zúčastní Tříkrálové sbírky. Stejně jako loni budeme vybírat na úmysly Charity Neratovice, které působí i na území naší farnosti a zajišťuje zde zdravotní a sociální služby. Charita prostředky využije zejména na zpřístupnění zahrady v DPS v Libiši (chodníky, odpočinková zóna, altán). Mnozí klienti domova mají omezenou pohyblivost a současný stav jim neumožňuje využívat zahradu okolo domu. Část peněz je určena na práci s mládeží a na nákup kreativních potřeb, edukativních her a sportovního rehabilitačního vybavení pro seniory.

Přispět je možné do kasičky, která bude k dispozici vzadu v kostele, do kasiček koledníků (budou koledovat v pátek 5. ledna a v neděli 7.ledna) nebo prostřednictvím QR kódu (již obsahuje variabilní symbol Charity Neratovice).

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 31. prosince – svátek svaté rodiny: Josefa, Marie a Ježíše

Komentáře jsou momentálně nedostupné.