Bře 09 2024

Ohlášky z neděle 10. března – 4. neděle postní

Publikoval 21.39 v Ohlášky

Neděle 10. března je 4. neděle postní. Mše svatá bude od 9:15 h, přede mší je křížová cesta (od 8:35), možnost svátosti smíření. Po mší farní kavárna.

Ve středu 13. března je výroční den zvolení papeže Františka.

Ve čtvrtek 14. března je čtvrtek 4. postního týdne. Mše svatá bude od 18 h, přede mší možnost svátosti smíření a modlitba křížové cesty, po mši eucharistický výstav.

Neděle 17. března je 5. neděle postní. Mše svatá bude od 9:15 h, přede mší je křížová cesta (od 8:35), možnost svátosti smíření. Po mší farní kavárna.

Zájemci o udělení svátosti nemocných se mohou hlásit v sakristii. Svátost se bude udělovat 17. března po mši. Zapsat je možné také nemocné, kteří se nemohou mše osobně zúčastnit a potřebují, aby je kněz s toto svátostí navštívil doma nebo v nemocnici.

Základní milostí této svátosti je milost útěchy, pokoje a odvahy, aby člověk překonal potíže, které působí vážná nemoc nebo slabost stáří. Tuto svátost může přijmout věřící člověk, který se pro nemoc nebo ve stáří dostává do blízkosti smrti, tj. každý nemocný a každý nad 60 let (i když nemoc neprožívá).

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 10. března – 4. neděle postní

Komentáře jsou momentálně nedostupné.