Čvc 26 2015

17. neděle v mezidobí – 26. července 2015 (Jáchym a Anna)

Publikoval 12.57 v Ohlášky

Pondělí 27.7. – Památka sv. Gorazda a druhů (na Moravě)
Středa 29.7. – Památka sv. Marty
Pátek 31.7. – Památka sv. Ignáce z Loyoly, kněze
Sobota 1.8. – Pam. sv. Alfonsa Marie z Liguori, biskupa a učitele církve
Neděle 2.8. – 18. neděle v mezidobí – Panny Marie Andělské z Porciunkule

Mše svaté: Po dobu školních prázdnin jsou mše svatá jen v neděli v 9.15 hod.

Příští neděli zde budeme slavit tzv. „Porciunkuli“, na kterou se díky svatému Františkovi vážou plnomocné odpustky. Je však nutné být v posvěcující milosti, proto zde budu zpovídat již od 8.00 hodin.

Je již někdo, kdo by rád převzal poslání kostelníka ??????

Pokračují jednání o možnostech klimatizace, či vyřešení ventilace vzduchu v našem kostele, což je velmi aktuální záležitost, zvláště v letním období. Nevím, kdy se nám to výhledově podaří vyřešit, ale tyto věci nejsou vůbec jednoduché a jsou taky finančně náročné. Prosím, pokud můžete přispět i významnějším finančním darem, je lepší jej dát osobně, a můžete pak dostat i potvrzení o přijetí daru.

V sobotu 1. srpna je v Hájku velká brigáda. Pokud se chcete zapojit do obnovy tohoto jedinečného kláštera, můžete též přijít.

Prosím též o modlitby za naši farnost, zvláště před zahájením školního roku, aby i první školní den, ve kterém se bude slavnostně otevírat nově postavené křídlo zdejší základní školy a kdy bude slavnostně přestřižena páska a jistě budou předneseny důležité proslovy, aby to byl taky den vděčnosti. Ze strany města i vedení školy je prosba o požehnání areálu školy. To není jen moje záležitost. To je záležitost nás všech, celé naší farnosti, aby vše proběhlo s patřičnou důstojností a úctou. A též, abychom si navzájem uměli vycházet vstříc.

O. Vianney

 

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem 17. neděle v mezidobí – 26. července 2015 (Jáchym a Anna)

Komentáře jsou momentálně nedostupné.