Lis 14 2020

Ohlášky z neděle 15. listopadu 2020 – poutní slavnost sv. Alžběty Durynské

Publikoval 18.55 v Ohlášky

Dnes bude poutní mše sv. Alžběty Uherské, patronky našeho kostela. Mše svatá bude od 9:15, bez veřejnosti. Bude se vysílat on-line na https://www.facebook.com/kbelskafarnost/.

Po mši od 10 do 11 h možnost svatého přijímání a možnost svátosti smíření.

 

Kalendář:

V úterý 17. listopadu je svátek sv. Alžběty Uherské, patronky našeho kostela a patronky III. řádu sv. Františka.

V sobotu 21. listopadu je památka zasvěcení Panny Marie v Jezruzalémě.

 

Mše svaté v týdnu:

Ve čtvrtek 19. 11. bude od 18 mše svatá pro max. 15 osob. Prosíme o dodržování hygienických opatření.

V neděli 22. listopadu je slavnost Ježíše Krista Krále. Mše bude s omezenou účastí lidu: pouze schola, přisluhující u oltáře a kameraman zajišťující přenos. Bude se opět vysílat on-line na https://www.facebook.com/kbelskafarnost/.Po mši od 10 do 11 h možnost svatého přijímání a možnost svátosti smíření.

 

Nabídka pro seniory a osamělé lidi:

P. Lukáš nabízí možnost návštěvy nemocných a osamělých lidí, popř. telefonického rozhovoru. Doma je možné přijmout Eucharistii, svátost smíření, svátost nemocných, osobně i po telefonu je možné uskutečnit duchovní rozhovor.

Víte-li o někom, kdo by měl o tuto službu zájem, kontaktujte prosím P. Lukáše (viz kontakty) nebo Petra Bartošíka, který konakt zprostředkuje (tel. 734593378, ).

Také se prosím ozvěte, kdybyste potřebovali (nebo věděli o někom, kdo potřebuje) přinést nákup, léky, Katolický týdeník, nebo si chtěli jen popovídat, společně se pomodlit, přečíst knihu apod. – můžeme zprostředkovat kontakt na naše ministranty, na skauty nebo na dobrovolníky sdružení Život 90.

 

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 15. listopadu 2020 – poutní slavnost sv. Alžběty Durynské

Komentáře jsou momentálně nedostupné.