Pro 12 2020

Ohlášky z neděle 13. 12. 2020 – třetí adventní neděle

Publikoval 23.07 v Ohlášky

Dnes je třetí neděle adventní. Mše je od 9:15. Povolená kapacita kostela na dnešní mši je naplněna. Prosíme, aby na mši nechodili lidé, kteří nejsou předem nahlášeni. Mše se mohou zúčastnit jen lidé, kteří nejsou nemocní, nemají závažné příznaky respiračního onemocnění (teplota, kašel, dušnost) a nejsou v karanténě. Prosíme o dodržování rozestupů. Povinné jsou roušky a dezinfenkce rukou. Prosíme osoby z rizikových skupin, aby zvážily účast jen prostřednictvím internetu. Na mši je možné přijít i ve čtvrtek, kdy je věřících méně, a k přijímání je možné přijít i po nedělní mši (do 11 h, po domluvě jindy).

 

Liturgický kalendář:

V pondělí 14. prosince je památka sv. Jana od Kříže, kněze a učitele církve.

Příští neděle je čtvrtá adventní.

 

Mše svaté v týdnu:

Počet účastníků je omezen na šedesát devět osob, od pátku 46 osob. Chcete-li si zajistit místo, nahlaste se prosím e-mailem na  nebo prostřednictvím SMS na 734593378.

Ve čtvrtek 17. prosince bude mše svatá od 18 hodin. Po mši bude krátká adorace NSO.

Aktuálně je 69 míst volných.

neděli 20. prosince bude mše svatá od 9.15. Mše bude opět přenášena na Facebook: www.facebook.com/kbelskafarnost. Po mši od 10 do 11 h je možné individuálně přijít ke svatému přijímání.

Povolená kapacita kostela na nedělní mši je naplněna.

Svátost smíření: ve čtvrtek přede mší, v neděli přede mší i po ní. Též během duchovní obnovy.

 

Duchovní obnova farnosti:

Adventní duchovní obnova farnosti bude v neděli 20. prosince od 14.30 h. Během obnovy bude možnost svátosti smíření. Zpovídat budou tři kněží, Filip, Lukáš a Vianney.

 

Betlémské světlo:
Skauti S.S.V. nám opět z katedrály sv. Víta přivezou Betlémské světlo. Rozdávat je budou 22. prosince od 15:00 do 16:30 hodin před kbelskou radnicí a k dispozici bude též v kostele při mši a hodinu po mši.

 

Tříkrálová sbírka:

Naše farnost se opět zapojí do Tříkrálové sbírky. Vybírat budeme na kbelské středisko Charity Neratovice. Způsob koledování bude upřesněn podle epidemické situace.

 

Pohřeb:

V pondělí 14. prosince od 14 h bude pohřeb paní Olgy Riedlové.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 13. 12. 2020 – třetí adventní neděle

Komentáře jsou momentálně nedostupné.