Úno 06 2021

Ohlášky z neděle 7. února 2021 – svátek Uvedení Páně do chrámu

Publikoval 19.48 v Ohlášky

V naší farnosti budeme slavit svátek Uvedení Páně do chrámu. Mše je od 9:15. Bezpečná kapacita kostela na tuto mši je naplněna.  Mši je možné sledovat na  www.facebook.com/kbelskafarnost. Po mši od 10 do 11 h je možnost individuální návštěvy kostela, svatého přijímání, svaté zpovědi.

 

Ve středu 10. února je památka sv. Scholastiky, panny

 

Ve čtvrtek 11. února je nezávazná památka Panny Marie Lurdské (světový den nemocných). Mše bude od 18 h. Volných je 23 míst. Přede mší modlitba růžence, možnost svátosti smíření. Po mší krátká adorace.

 

Neděle 14. února je 6. neděle v mezidobí. Mše bude od 9:15. Bezpečná kapacita kostela je obsazena. Mši je možné sledovat na  www.facebook.com/kbelskafarnost. Po mši od 10 do 11 h je možnost individuální návštěvy kostela, svatého přijímání, svaté zpovědi.

 

Prosíme, aby v případě naplnění bezpečné kapacity na mše nechodili lidé, kteří nejsou předem nahlášeni. Hlásit se můžete emailem na  nebo telefonicky (stačí SMS) na 734593378.

Mše se mohou zúčastnit jen lidé, kteří nejsou nemocní, nemají závažné příznaky respiračního onemocnění (teplota, kašel, dušnost) a nejsou v karanténě. Prosíme o dodržování rozestupů. Povinné jsou roušky a dezinfekce rukou. Prosíme osoby z rizikových skupin, aby zvážily účast jen prostřednictvím internetu (www.facebook.com/kbelskafarnost). Využít je možné také čtvrteční mši, kdy bývá volněji. Hodinu po mši je možné individuálně přijít ke svatému přijímání.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 7. února 2021 – svátek Uvedení Páně do chrámu

Komentáře jsou momentálně nedostupné.