Dub 25 2021

Ohlášky z neděle 25. 4. 2021 – čtvrtá neděle v mezidobí

Publikoval 18.00 v Ohlášky

Dnes byla čtvrtá neděle v mezidobí – neděle Dobrého pastýře.

Ve čtvrtek 29. 4. je svátek svaté Kateřiny Sienské, panny a učitelky církve, patronky Evropy.  Mše je od 18 h. Přede mší je modlitba růžence, příležitost ke svátosti smíření. Po mši bude krátká adorace.

V sobotu začíná květen, mariánský měsíc.

Neděle 2. 5. je pátá neděle velikonoční.  Mše je od 9:15. Mši bude možné sledovat na internetu: https://www.facebook.com/kbelskafarnost/live/. Přede mší je modlitba růžence a možnost svátosti smíření. Po mši od 10 do 11 h je možné přijít k individuální modlitbě a svatému přijímání.

Od 26. dubna se mění protiepidemická opatření. V platnosti zůstává, že každý musí mít po celou dobu mše správně nasazený ochranný prostředek dýchacích cest (tj. respirátor nebo nanoroušku) a ve vnitřních prostorech budou dodržovány rozestupy dva metry (s výjimkou členů domácnosti) a účastníci si před vstupem do vnitřního prostoru dezinfikují ruce. Již se tedy nebude zapisovat – choďte prosím včas. V následující týdnech se také ještě zdržíme používání svěcené vody v kropence u vchodu a podávání rukou při pozdravení pokoje. Prosím stále o vzájemnou ohleduplnost.

 

V sobotu 1. května od 11 h bude v Hájku u Prahy první májová mše. Sloužit bude P. Filip.

Celý program poutí v Hájku je na http://www.hajek.ofm.cz/wp/2018/04/05/program-pouti/

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 25. 4. 2021 – čtvrtá neděle v mezidobí

Komentáře jsou momentálně nedostupné.