Úno 17 2024

Ohlášky z neděle 18. února – první neděle postní

Publikoval 8.19 v Ohlášky

Neděle 18. února je 1. neděle postní. Mše svatá bude od 9:15 h, přede mší je křížová cesta (od 8:35), možnost svátosti smíření. Po mší farní kavárna.

Ve čtvrtek 22. února je svátek Stolce svatého Petra, apoštola. Mše svatá bude od 18 h, přede mší možnost svátosti smíření a modlitba křížové cesty, po mši eucharistický výstav. Mši bude sloužit P. Vianney.

Neděle 25. února je 2. neděle postní. Mše svatá bude od 9:15 h, přede mší je křížová cesta (od 8:35), možnost svátosti smíření. Po mší farní kavárna. Sbírka Svatopetrský haléř je věnována na charitní činnost papeže Františka (kdo by chtěl přispět bezhotovostně, najde informace zde: http://www.peterspence.va/en/finalita-del-obolo.html).

Stále je možné přispívat na opravy kostela a školky – do kasičky v kostele i bezhotovostně (https://kbely.farnost.cz/?page_id=2). Školka má opravenou fasádu, ale začalo zatékat střechou. Krytina poškozená mrazem je provizorně opravena, tento týden se budou dělat sondy, abychom zjistili stav krovu a posoudili, jestli stačí vyměnit krytinu nebo se bude muset rekonstruovat celé střecha.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 18. února – první neděle postní

Komentáře jsou momentálně nedostupné.