Kvě 04 2024

Ohlášky z neděle 5. května – 6. neděle velikonoční

Publikoval 20.05 v Ohlášky

Neděle 5. května je 6. neděle velikonoční. Mše svatá je od 9:15. Přede mší modlitba růžence. Sbírka bude určena na pomoc pronásledovaným křesťanům.

Ve čtvrtek 9. května je slavnost Nanebevstoupení Páně. Mše svatá bude od 18 h. Po mši bude krátký eucharistický výstav. Přede mší možnost modlitby růžence a svátosti smíření. Začíná devítidenní příprava na slavnost Seslání Ducha svatého.

Neděle 12. května je 7. neděle velikonoční. Mše svatá je od 9:15. Přede mší modlitba růžence a možnost svátosti smíření. Odpoledne v 17 hodin bude schůzka s architektem o přestavbě školky a vybudování nového zázemí kostela.

V úterý 7. května od 16:30 bude úklid kostela. Pokud se vám termín nehodí, je možné se přihlásit v sakristii a postarat se o něco, co se nemusí dělat během úklidu: prohlédnout všechny židle a na nohy znovu nalepit filcové podložky tam, kde upadly; prohlédnout lavice a stolek vzadu v kostele, posbírat všechny zapomenuté brýle, čepice, dětské knížky atd. a v lavicích setřít prach, setřít prach na ambonu a na křtitelnici, prohlédnout rohožky a případně koupit nové.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Ohlášky z neděle 5. května – 6. neděle velikonoční

Komentáře jsou momentálně nedostupné.